lördag

har inte direkt något att skriva idag, mirre var väldigt ojämn idag när jag red, inte lika klockren som hon var igår, aja får hoppas att hon går bättre imorgon. Fast det spelar ingen roll vi är inte där för att tävla utan bara för att visa vad vi lärt oss. Idag var Carro snäll och följde med mig till stallet så jag kunde tvätta hästen eftersom mamma är borta. Förresten så klippte jag mirres man igår, ni får en bild på det & en när vi skrittade av.


<3

haha


taggaa

Har inga direkta förväntningar, men det ska bli kul att få komma ut med henne. Ska snart ut och rida om regnet kan lätta lite, men jag klagar INTE på regnet. De är så jäävla välkommet! :)


startlista till söndag


jävla skor!

Mirre var inte alls speciellt taggad igår, vi skulle hoppa lite men hon vägrade och gjorde konstiga språng. Men hon var fin på marken. Det kan ju vara lite för vi inte hoppat banhinder innan. Men det ska det jävlar i havet bli ändring på. Nu så har jag just varit i stallet och Mirre har fått sin vänstra baksko omslagen, eftersom den blev lös igår. så nu hoppas vi att allt sitter som det ska till på söndag kväll. blir inte fler inlägg idag men kanske imorgon, om ni har tur ihihih

<3
min finaste Dame <3


uteritt+hoppning

vilket betyder att vi rider ut och hoppar allt vi nånsin kan! Hoppas nu att de har hinder i den paddocken som ligger långt ute längst slingan & att ingen har bråkat med mina hinder! Hoppas även på att Mirre är taggad som fan!

Vi hörs senare! :D


min älskling & en brun häst haha


v. 30


onsdag.

Vaknade för någon timme sedan, är riktigt trött idag. Måste städa mitt rum på order av mamma, efter det ska jag nog lägga mig i trädgården och sola lite. Ridningen får vänta till i eftermiddag. ska nog leka lite i ps oxå. ska börja på en kategori där jag planerar in vad jag ska göra med mirre. typ hur jag ska rida henne. Jag är inte en planerare direkt utan brukar ta dagen som den kommer speciellt när det kommer till ridningen. Jag bestämmer först i sista minuten vad jag ska göra med henne & jobbar efter det. Det kan bli att det saknar struktur men vafan nu ska jag ta tag i livet, haha eller iaf börja planera min ridning

pannband till mirre?

Vill köpa ett nytt pannband att ha på mitt dressyrträns, men ska man väl köpa något som är fint så ska det kosta en hel förmögenhet, jag vill helst ha det äkta swarovski med de svenska flaggorn men var ska jag hitta så mycket pengar? Hööks swarovski pannband är ju inte heller åt det billiga hållet utan det är på tok för mycket att betala för ett pannband. Jag hade nog haft råd att köpa sverige pannbandet men då har jag inte råd att köpa skrittäckt som jag vill ha i vinter. ÅH jag blir så arg på att jag inte har massor av pengar så jag kan skämma bort min häst och migsjälv! menmen nu ska jag ut till mirre som ska ha hovslagare ikväll.

myone (swarovski) 899:-

hööks (swarovski) 649:-

hööks 229:-

hööks 169:-

hööks 159:-


mitt hjärta

ÅH! Jag har inte fattat riktigt fråns jag stod där uppe i hagen och min fina häst kollade på mig hur otroligt mycket jag har saknat henne. Hon var sönderbiten av insekter, sig själv och en viss liten hingst. Men hon var glad över att se mig och speciellt när hon insåg vad som fanns i min väska. Den underbara lilla tjejen stod och åt äpplen i säkert en timme och njöt till fullu av varenda tugga. Jag borstade henne och plockade av massa flugägg och bara allmänt mös med henne. Hon hade fått ett stort bett av hingsten, tydligen gör han så med alla ston han har betäckt och nu var det svullet och såg jätteäckligt ut. Flugorna var också på, exakt överallt  usch, inte lätt att vara häst. Det finns inte ord som kan beskriva hur mycket jag har saknat henne och hur otroligt skönt det var att hälsa på henne igen och pussa på hennes mjuka mule!


världens bästa & finaste häst


älskling heeemma!

Vi hittade den finaste katten inne hos grannen. Kan då säga att jag är fett lättad över att min goding hade klarat helgen utan mat och vatten.

Mirre hade en tappsko men hon ska få en ny sko imorgon vid sex tiden när hovslagaren kommer. Skönt att han var en pärla som kunde komma så snabbt! Så imorgon blir det att rida lite lätt dressyr precis som vi gjorde idag. Och det gick jättebra, vi klarade ökningarna men galoppen tyckte hon var jobbig. Hon har även fått massor av utslag som jag tänkte dra upp en bild på imorgon. Hon gick nästan omkull så skönt hon tyckte det var när jag kliade på henne. hihi men sen har hon typ kliat sönder sig på skjulet i den ena hagen så nu får hon gå i den hagen utan skjul. (: 

Imorgon ska jag ut till min fina underbara Dame! åh vad jag saknat henne!

vi hörs imorgon:D


ingen ork.

jag orkar inget Chico är fortfarande borta och jag vill bara att vi ska hitta henne.
lägger in en liten gullig bild på henne bara för att.



Mirre får vila idag eftersom det är så blåsigt ute (:

Älskade fina katt

Min chico är borta. Den finaste katten i hela universum! Om någon ser henne någonstans snälla hör av er till mig & ni får gärna efterlysa henne då hon kan vara exakt överallt just nu, hon kom inte hem igårkväll och var itne hemma imorse när vi vaknade. Hon har inte varit hemma på hela dagen och när vi varit ute och letat så har vi inte hittat henne någonstans.

Fina älskade helt underbara katt. KOM HEM!

i love you <3


Fel?


Jag har anmält mig till en tävling i södra sallerup nästa helg med mirre, en lb2a ska vi rida mest bara för att kolla av, men sen var jag inne och sökte på andra tävlingar och tågarpsorten hade en där anmälningsavgiften var noll kronor, kan detta verkligen stämma?


new

åh idag har jag inte pallat blogga. Imorgon lovar jag er ett inlägg om våran utrustning .

Red ut idag igen. hon var lite seg men hur fin som helst jätte nöjd med henne fick några härliga galoppsträckor som är kanon för lilla hästen blev lite rädd för kossorna men annars inte mkt trams.

det bästa av allt var att jag fick spola henne med slangen idag, hon brukar vara skiträdd för den, eller hon var jätterädd idag med men hon litade på mig och tyckte det var såååå skönt.

hörs imorgon. PUSS


i want the world to see you be with me.



Kom nyss hem ifrån stallet där Mirre och jag red ut för första gången, och det gick helt superbra. Hon bråkade inte ett dugg dock var hon lite rädd för stålhingsten men gick förbi honom & brunnarna ute i åkern var oxå läskiga.  Annars gick hon som en klocka, lugn och fin när jag red fram och lite mer ös när jag bad om det, ärtfältet var fullt med måsar så mamma & jag bestämde oss för jag skulle rida in i dom och så skulle hon ta kort (bilden ovan) & Mirre bara sög tag i bettet och gick till attack, helt sjukt roligt var det. Sen gick vi ner till ett gräs fält där jag trimmade lite & hon var såååå fin sjukt glad över min häst idag. Tog även vårt första "hopp" idag över några små små små stockar som låg på marken dock försökte hon dra iväg med mig men när jag blev fly förbannad på henne så fattade hon att det faktist inte var någon idé och hoppade sen fint igen.

Glad för att jag får ha den fina Mirrehästen<3





Faaalsterbo!


Bilden beskriver tillståndet om kvällarna, fv: Paulina, Sofie, Andréa & Fille

D
et blev inte så jättemycket shoppande för mig i år eftersom jag inte har speciellt mycket pengar över och jag är inte i behöv av nya saker till Mirre, jo men bara täcken och jag ska försöka få tag på några begagnande om inte Dame's gamla passar henne. men jag skickar upp lite bilder på det som handlades under dagarna när jag inte jobbade, kollade hästar eller drack vatten. ;)


Amigo regntäcke rött med hals 690:-

Flughuva jacson 100:-

(vänd på huvudet haha) BR dressyrschabrak med matchande luva

lädergjord som hade en grön rem mitt i målade den svart 75:- !!!

Schabrak 50:- billigt, bra och fint

Luva exclusive horseweare 50:-


Sen köpte jag ytterligare en ehw luva dock i svart med guld passportal

mest nöjd är jag med täcket eftersom jag alltid velat ha ett sånt till Dame, och nu har jag ett. (:
Sen gillar jag dressyrschabraket skarpt och kan inte mer än vänta till jag får min nya sadel <3


sooool

Jisses vad det är varmt ute, det är ju inte någon idé att åka ut till stallet nu, tänkte rida senare ikväll och kanske få med mig min kära mor på cykel så vi kan rida ut på andra sidan stora vägen. Vet ju inte hur Mirre reagerar på många bilar och det känns alltid säkrare när mamma<3 är med.

Sen är det roligt att jag har fått fler läsare nu och jag tror mycket det beror på att jag fick en sån länkning hos
Stina eftersom jag gjorde hennes bloggdesign, det är roligt att fler läser ju! (:

Just nu är det väldigt varmt ute & här inne är som tur är svalare men termometern visar ändå 30 grader. Funderar på att ta nån bra bok och gå ut och jäsa lite i solen. Sen tänkte jag skriva ett inlägg om falsterbo, lite vad jag gjorde där och vad jag lyckades få med mig hem.

Men nu kallar solen, hejsvejs!


picture

här kommer bilderna från igår.

kommentera gärna.


jävla pessoa!

Igår red jag min lilla tös med nytt träns, absolus ingen skillnad på henne men hon såg inte alls så fin ut i det, så jag tänker hålla mig till pullartränset förutom när vi tävlar & tränar Dressyr då får hon ha remont. Eftersom hennes pullar drar åt sig så mycket uppmärksamhet så vill jag inte ha det när vi tävlar dressyr för då är det ju hennes charm som ska uppmärksamma dommaren och inte hennes fluffiga träns. (: Hon gick iaf som en klocka igår & jag ska lägga upp bilder i ett inlägg sen. Man märker att hon orkar mer nu i galoppen och hur hon trampar under sig och jobbar med sån energi och glädje. Jag är verkligen glad över min "lilla" häst. Förstår mig inte på varför folk ska lägga ner så otroligt överdrivet med pengar på en häst när man i själva verket inte har råd. Ska man köpa en häst så ska man enligt mig inte behöva låna pengar bara för själva köpet, för alla som har häst vet att det inte är köpet av hästen som kostar, utan allt som kommer sen. 

Det tråkigaste är att när sen deras hästar blir sjuka eller kanske behöver en ny sadel så finns det inget som stoppar dessa hästägarna att låna mer och mer pengar. Ridning & framför allt hästar är en dyr hobby så innan man ger sig in i det på riktigt så bör man han en bra ekonomisk status. Det är iaf vad jag tycker.

Idag var det inte så varmt så jag cyklade till stallet vid tolv-ett tiden och fixade lite med mat & tog fram utrustningen, sen gick jag ut och borstade Mirre, hon fick på sig en "ny" (Dames gamla) grimma med texten "söt" på. Borstade henne och innan vi var klara började det småregna så jag skyndade mig sen gick vi in till stallet och tog på utrustningen. Idag valde jag att inte rida eftersom det gick så bra igår och jag planerar in en uteritt imorgon så jag longerade henne med den jävla pessoahjälptygeln, det värsta jävla skuntet jag någonsin köpt är det verkligen. Men mirre jobbade på fint i den dock sparkade hon mot den två gånger haha. Klädde av henne ute i hagen så vi skrittade av där när hon var lös, sen busade vi lite och försökte öva in trix, men mirre åt bara upp allt godis haha.

hur ett hjärta kan växa.

Sen jag skrev här ordentligt sist så har mycket förändrats, Qvick har åkt tillbaka till sin ägare i borås där han ängnar sin tid till dressyr och massa gräs. Tror han trivs bra med gräset men saknar vår hoppning.  en sak är säker att den ponnyn kommer aldrig lämna mig. För det är så självklart att han och jag hör ihopa och den dagen hans ägare tröttnar på honom så ska han få komma ner här och göra det som han förtjänar beroende på vilken ålder han har då. Innan han åkte kom vi ut på en tävling i skabersjö vilket gick helt kanon!

Qvick & hans ägare


Dame åkte för lite mer än en månad sen eftersom vi inte får rida på henne mer. Hon hade massa pålagringar i bakknäet och förhoppningsvis kan hon användas till lite lättare ridning om några år. Idag går hon som avelsmärr uppe i Osby och jag saknar min lilla tjej som tusan. En sak är säker att hon är den mest väluppfostrade hästen någonsin. Älskar henne av hela mitt hjärta och aldrig någonsin ska jag sälja henne. Den 16 oktober 2010 kommer hon bli min även på papperna och så kommer det förbli i all oändlighet.

Dame & kusin mathilda förra året, fina fina häst


En bild säger mer än tusen ord. Kärlek, förtroende, lycka och gemenskap är bara fyra av dom.

Också kom Mirre. ett sto efter roedrik. hon har mycket temperament men är helt underbar att rida. Min nya "lilla" stjärna. Hon är mycket arbetsvillig och vi ska troligt ut på våran första dressyrtävling den 1a augusti

Min Mirika


en ny början

qvick är borta
dame har åkt
men mirre har kommit!