aldrig bra nog...

Halojsan! Sitter i skolan nu, skrev nyss ett prov, gick ju inte direkt som förväntat läraren hade lagt till massa frågor som inte va med på instuderingsgrejset. Jag blev riktigt besviken. Sen lämnade jag in en artikel om nån jävla eu mög men naturligtvis dög det ju inte för henne fast jag hade fått med varenda grej hon bad om. Men nej ändå blev det bara g+ sjukt jävla kasst, nu tänker jag sura resten av dagen!

!

Nu blir det skolan, riktigt drygt att börja klockan två. Men det ska bli riktikt skoj att träffa vissa från klassen (: Har varit skönt med lov men känns bra att få ta tag i allt nu fram till jullovet! Efter skolan ska jag nog gå lite i stan om jag orkar, om det inte regnar som det gör nu får se om jag får med mig någon!



här är mitt skolfoto, man måste älska dubbelhakan <3

förvirrning

Nu börjar det nya året närma sig och 2010 betyder tävlingsår! Men jag har inte bestämt mig om vilken klubb jag vill tävla för. Har noll koll på vad de har att erbjuda.
men detta är vad jag vet och tycker.


ligger nära, ingen ridskola = inget kärringatjafs.

bara för Andréa och jag ska va team! xD

ligger nära och har många klubbtävlingar
men det känns bara fel att stödja skitet
som pågår där.


första november

I fredags tränade jag och Qvicken och han gick som en klocka, riktigt fin i galoppen som han brukar bråka i. I traven var han också helt underbar att sitta på. Det blev som en energikick för mig och jag var hur glad som helst resten av dagen. På kvällen åkte jag in till stan sen spenderade jag kvällen här hemma med mamma.

Igår så åkte jag ut till stallet vid elva tiden, red och mös med honom, han var riktigt osamarbetsvillig. Sen var jag kvar i stallet en stund. Efter det åkte jag hem och busade lite med katterna, sen blev det en tidig kväll! (:

riktigt skönt, idag blir det lomma en stund på eftermmiddagen för Christel fyller 40.


Sötnosen hihi