hubba!

jag har fått en ny grej, schabraken är inte lika stor attraktion längre, det nya är att hubba. Gärna inte på höjder och mycket utan bara lite sådära hela tiden så man kommer undan. Jag vill bara träna och bli bättre, Ut och tävla hoppa och kämpa in i det sista. Är glad för min häst när vi hoppat, hon är så otrolig då. Vill bara mer mer mer hela tiden. Jag börjar nog bli beroende, finns inget som kan beskriva min lycka när jag värkligen inser hur vi blir bättre, båda två. GE MIG TÄVLINGAR!


här är en film ifrån träningen i onsdags, hästen <3


längtar ihjääl


mylove


Denna bilden säger bara allt, jag älskar dig min fina prinsessa.














min lycka <3

bebisen äälskar morotisar

ÅÅHHH DU ÄR PERFEKTION!

charmigaste bilden bjuder vi på japp japp!


lilla hästen

Mirre har varit jobbigt i ett tag nu, några månader kanske så nu har hon fått vila sen innan jul. Idag red jag henne första gången och hon var faktiskt snäll att fixa med. Det kommer en tjej som ska pröva henne på fredag så då ska hon ju gärna vara lite igång. Hoppas nu bara det löser sig. Den lilla kraken behöver både kotis och tandis. Stackarn.


min första lokala dressyrtävling, ih.

På tal om något helt annat så har mirres pannlugg växt lite (med betoning på lite). & hon ser mycket snällare ut än vad hon gjorde i sommras/höstas så nu hoppas jag att hon behåller sin mörkbruna färg (ja, jag vet att det inte kommer gå men ändå!) för hon är så mycket finare i den än sommarfärgen.


vårat julkort!


man får ta vara på alla fina chanser som livet ger en & tänka att man bara får det bästa en gång i livet





Somliga ljus brinner aldrig ut