du växer i mina ögon för varje minut

här kommer lite bilder från när vi hoppade igår.

hoppsan


andra gången vi hoppar. Ih jag älskar dig din lilla filura!
Som belöning ska hon få nya transportskydd och ett nytt täcke.
Inte bara som belöning utan hon behöver lite eget.


Amigo transportskydd & amigo bomullstäcke.


idag är det fredag

praktik 8-17
började med att fodra och släppa ut hästarna sen mockade vi och strödde. Resten av förmiddagen gick åt att skubba klart taket i ena delen av stallet innan lunch tog vi in och fodrade hästarna efter lunch så tog vi ut hästarna igenoch skrubbade även klart de resterande väggarna i stallet. sen fick jag biolighta lite eftersom tjejen som gjorde det skulle iväg. När det var klart så la jag upp foder och la in de till de hästarna som var ute och sen städade jag i kammarna och hjälpte Sanna att fläta Izzy's svans. sen tog vi in fölstona och borstade på dom & ena fölet lät mig borsta på det och kratsa framhovarna på det.

:)

praktiken torsdag
8,20-17,15

började att sopa undan uppe på loftet sen tog vi ut hästarna och mockade och strödde. när vi nästan var klara med att strö så kom det ny halm så då var vi sysselsatta i en-två timmar med att fixa in alla balar på plats. när det va klart så¨började vi ta in hästarna och när alla var inne så fodrade vi. sen gick vi på lunch och efter lunch så började vi ta ut alla hästar och jag fick biolightade jag tre hästar.  Det tog lång tid men jag slapp att skrubba och det är mina armar glada över. Näär jag var klar med det så la jag upp& in foder till alla hästarna och när de var klart så tog vi in & borstade fölstona. Sen skulle vi ta in resten av hästarna men det var någon som skulle rida en häst så jag fixade till den. När det var klart så gick jag hem (:

*biolighten

måndagen.

8-15
Mockade och fixade i stallet sen så mockade jag lite hagar och när det va klart så fick jag skura lite till. Efter det ´gick vi på lunch och när vi kom tillbaka så smorde jag alla sadlarna sen ryktade jag & sadlade och tränsade en häst som skulle bli riden, en gick jag hem för jag mådde inte alls bra.

daagens

började klockan 8, tog ut hästar sen mockade vi. när det var klart så fick jag skura en box. helt själv idag, tog ända fram till lunch att få den skinande ren och efter lunch tog jag ut två-tre hästar sen fortsatte jag med en till box som precis hann bli klar till klockan blev kvart i fem och vi tog in hästarna och sen borstade vi fölstona. sluta klockan 5

gårdaagen

var så trött igår så jag gick och la mig direkt efter praktiken & stallet.

praktik 8-17
började att ta ut hästarna sen att mocka, när jag var klar med mina boxar så började jag att skrubba en av fölboxarna då hela stallet ska skuras så det satt jag med ända till lunch . Sen gick vi på lunch och när vi kom tillbaka så tog vi ut hästarna sen fortsatte vi med att skrubba fram till klockan var fem, då gick jag medans de andra fick fixa klart.