.

sosoocool och jag hade payandjumpen igår, den blev faktiskt riktigt bra, synd bara att där fanns några människor som inte riktigt hade koll på sina hästar och försökte skylla ifrån sig det, haha men mer om det sen, nu ska jag ut till pirri

Kommentarer
Postat av: Veronica

Men är det inte meningen att en pay and jump är för träningens skull och inte tävling? Vad menar du med 0 koll på sina hästar?? För menar såg många hästar som var väldigt gröna och lite stissiga och hoppa lite galet men tyckte de var väldigt fina och gulliga på sitt sätt och att ryttarna var modiga som våga ställa upp ! ,fast dock alldeles för lite beröm till de hästar som tyckte de var svårt , så där brast kompetensen på många ryttare. Är de det du menar??

2010-11-21 @ 20:24:03
Postat av: fanny hansson

vad är en pay en jump till för för dig då "Veronica"? att man ska tävla på blodigt allvar? Vår pay and jump var iaf ett tillfälle att träna på att tävla, om man nu har en oerfaren häst så får man göra det bästa av sitvationen och inte tjura ihop. Det handlade inte om att rida snabbast och klara det bäst av alla. För isf kunde man lika gärna hoppat på en tävling ist.

Postat av: emma, tävlade okcså

jag tävlade där, och tyckte det var bra. En pay and jump är till för att man ska träna på att tävla, jag tränar på att tävla då jag har tävlat min häst en gång innan, (aldrig utan för han hemmaplan liksom), men man väljer ju själv om man vill ha någorlunda pel på sin häst eller inte. Hade ju aldrig åkt ut med vetskapen om att jag inte skulle klara av det. Fanny kanske menar på att många skylde på banan istället för att reglera sina hästar? för det gick att ta sig runt den banan, utan tvekan.

2010-11-23 @ 19:26:03
Postat av: Veronica

Fanny: Du borde kanske läsa ordentligt istället vad jag skrev och inte upprepa dig...

2010-11-25 @ 10:18:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback